Informatie

Jaarlijks reizen vele Belgen naar Thailand. Het ‘Land van de Glimlach’ is daarmee één van de belangrijkste bestemmingen in zuid-oost Azië.

Thailand is boeiend, veilig, vriendelijk, servicegericht en voordelig. Allemaal ingrediënten die bijdragen tot een onvergetelijk verblijf, van Phuket en Krabi tot Chiang Mai en van Bangkok tot en met Kanchanaburi of Phimai.

Kom tot rust in Thailand en laat u verwennen. Een conclusie staat vast: wie er een keer is geweest, komt zeker nog eens terug. Thailand is een geliefd vakantieland. Reiziger kunnen er terecht voor zowel een strandvakantie als voor een georganiseerde of individuele rondreis.

Bangkok is de drukke hoofdstad van Thailand met naar schatting ruim 12 à 14 miljoen inwoners. Bangkok kenmerkt zich door de aanwezige contrasten met wolkenkrabbers naast historische tempels.

Thailand heeft een gevarieerd landschap met beboste bergen, rivieren, regenwouden en stukken droge grond. Opvallend zijn de grote kalksteenrotsen, die uit de Andaman Zee oprijzen.

Het meest zuidelijke deel van Thailand grenst aan twee zeeën, nl. de Andamanse Zee aan de westzijde en de Golf van Thailand aan de oostkust. Thailand beschikt over bijzonder fraaie stranden, o.a. in het zuiden en op de eilanden voor de kust.

In de submenu’s behandelen we enkele thema’s die goed om weten zijn als je Thailand bezoekt…allerlei onderwerpen, ontdek het zelf maar.

Hits: 240