Private ziekenhuizen

Particuliere ziekenhuizen in Bangkok

Bangkok is uitgegroeid tot een van de topbestemmingen in de wereld voor medisch toerisme, dankzij betaalbare prijzen, Engels sprekend ziekenhuispersoneel en uitstekende services.

Expats die in Bangkok wonen, genieten van uitstekende medische zorg voor een prijs die een fractie is van wat dezelfde procedure thuis zou kosten. Anderen reizen specifiek naar Bangkok voor een behandeling om te profiteren van de voordelen die zijn genoemd.

Privé-ziekenhuizen in Thailand zijn van hogere kwaliteit en duurder volgens Thaise normen in vergelijking met de openbare ziekenhuizen, maar nog steeds betaalbaar in vergelijking met de VS en Europa. Natuurlijk, als het op uw gezondheid aankomt, zou de prijs nooit de eerste prioriteit moeten zijn.

Niemand besteedt echter graag onnodig geld. En waarom zou u meer spenderen als het in Bangkok voor dezelfde behandeling minder duur is?

De medische behandeling in Bangkok is over het algemeen ongeveer 30% goedkoper dan in Europa en 70% goedkoper dan de VS (zonder tussenkomst mutualiteit wel te verstaan). De behandeling is uitstekend, verzorgd door vriendelijke Engels sprekende artsen en verplegend personeel en moderne faciliteiten. Bovendien krijg je de kans om te herstellen in een prachtig, tropisch land dat bekend staat om zijn levendige cultuur en geweldig eten.

Of u nu naar een ziekenhuis in Bangkok moet voor een noodgeval of u reist naar Bangkok voor een controle of een speciale procedure, de ziekenhuizen hier bieden u kwaliteitszorg.

Hier zijn enkele tips om in gedachten te houden bij het bezoeken van ziekenhuizen in Bangkok:

Het is het beste om een ziekenhuis te zoeken dat is gecertificeerd door Joint Commission International, omdat dit een verificatie is van de kwaliteitsnorm.
Zorg ervoor dat u uw paspoort meeneemt, want het ziekenhuis zal vragen om het te zien.
Als uw recept om gewone medicijnen vraagt, overweeg dan om de plaatselijke apotheek te controleren, want die is vaak goedkoper dan de ziekenhuisapotheek en biedt veel van dezelfde medicijnen.
U kunt recensies van het ziekenhuis en de artsen online lezen. Doe gewoon een Google-zoekopdracht en je krijgt een aantal TripAdvisor-resultaten die de ervaring beschrijven.
Als u tijdens het reizen ziek of gewond raakt, controleer dan zorgvuldig uw reisverzekeringsdocumenten om te weten te komen waarvoor u gedekt bent en wat uw eigen risico is.
Ontdek ook welke documenten je moet halen bij je dokter in Bangkok om in te dienen als onderdeel van een volledige reis- of ziekteverzekeringsclaim.
Afhankelijk van uw ziekteverzekering, zal uw verzekeringsmaatschappij, als u een expat bent die elders in Azië woont, overwegen uw behandeling en vlucht te dekken.

Laat je idee los dat ziekenhuizen oncomfortabele plaatsen zijn met fluorescerend licht en slechte geuren. De privéziekenhuizen in Bangkok hebben een stijlvolle inrichting en ze zijn net zo comfortabel als een hotel. Ze hebben vaak een keuze aan restaurants en erg gezellige wachtkamers, waardoor ze een betere ervaring zijn voor patiënten en geliefden die een bezoek brengen.
Als Engels uw moedertaal niet is, bieden veel ziekenhuizen in Bangkok die zich richten op internationale patiënten vertaaldiensten aan.

Wees niet bang om vragen te stellen in alle stadia van uw medische behandeling: voor, tijdens en na. Zorg ervoor dat u precies weet welke behandeling u krijgt, hoeveel het gaat kosten, wat het inhoudt, wat de follow-up zal zijn, welke medicijnen u nodig heeft en hoe lang uw hersteltijd zal zijn.

Een greep uit de hospitalen

Uit onderstaande selectie heeft ieder hospitaal één of meerdere specialiteiten van typische aandoeningen, ouderen zorg, pediatrie tot cosmetische ingrepen.

Bangkok Nursing Home Hospital

Bangkok Longevity Center

Nirunda Cellpoint Clinic

Yanhee General Hospital

Wattanosoth Cancer Hospital

Bangkok International Hospital

Samitivej Hospital

Vejthani Hospital

Bumrungrad International Hospital

Bangkok Heart Hospital

Samitivej Children’s Hospital

 

Hits: 194